CEKOVSKI  PHOTOGRAPHY

SubtitleProfessional Photogra
phy

Mob. 078/524-822
e-mail: [email protected]

Професионална фотографија, фотографирање и снимање на разни свечености во HD резолуција, монтажа на видео материјали....

Бидете во чекор со технологијата, 

Професионална фотографија со најсовремена фото опрема, Видеа и промо спотови во FULL HD Резолуција...

Снимање на видеа и сликање на фотографии со дрон во висока резолуција...
Изработка на постери А4-А3 формат,плакати, флаери, визит карти, покани за свадба, печатење моно и колор А3-А4